Löysin värikynät

6.04.2013 - 12:43 / Anni.


Tähän perään pari duudlea

nämä herrat ovat OC:ni Kurt ja Robert Hideout 6 -tarinastani.
(en oo piirtäny niitä aikoihin ni unohtu sit nätisti Kurtin tatskatki OTL )

Kategoria: otan kantaa, Yleinen.



5 vastausta - “Löysin värikynät”

  1. Myrnis Kirjoittaa:

    Oho, värijuttuja! Siistiä nähdä tälläisiä kokeiluja. ^____^

    Itellä ehkä parhaiten sitä suvaitsevaisuutta on kasvattanut se kun kaveripiirissä löytyy eri uskontokuntien edustajia. Siltä pohjalta en oikein tajua tuota dissausta jos kaverista paljastuukin että tämä on uskovainen. Tulee vaan pakosta mieleen että eikö se oo ihan samaa mitä nää ahdasmielisemmät uskonnolliset klikit harrastaa, usko samaan kuin me/ole kanssamme samaa mieltä tai olet meitä vastaan ja siis ulkopuolinen…
    Tosin ei sillä, mä oon kyllä poistanut puolituttuja Facebookistakin jos on liian uskontopitoiseksi käyneet jutut. En osaa suhtautua liian päällekäyvään oman uskonnon julistamiseen, se tuntuu vaan vaivaannuttavalta. Ehkä se on jotenkin liian henkilökohtaista ja varmaan edelleen vaikeeta kun mua jollain tasolla vituttaa mun kristillinen kasvatus muun kuin kodin toimesta (siellä sitä ei ole ollut). Joku kerhokin pienellä paikkakunnalla, ainoa mahdollisuus tavata kylän muita lapsia ja siinä samalla sitten sivussa kätevästi tulee se Jeesus mukana pakolla.

  2. pikkulaku Kirjoittaa:

    Mä en kans tajua, miksi Päivi Räsänen nähdään kristittyjen keulahahmona. Hän on kuitenkin Kristillisdemokraattien edustaja. Eli kritiikki pitää kohdistaa puolueeseen, ei uskontoon. Tosin sitä voi kritisoida, että joku haluaa käyttää tuhansia vuosia vanhaa aavikkokansan sääntökokoelmaa nykymaailman lainsäädännön ja yhteiskunnan muokkaamiseen. Varsinkin kun ne lähimmäisenrakkaudet ja tuomitsemisen välttämiset taitaa unohtua aika usein.

    Itse asiassa, Suomen evankelisluterilainen kirkkohan on viime aikoina esiintynyt edukseen. Lisäksi kirkko tarjoaa monia sosiaalipalveluja, jotka ainakin teoriassa toimivat ilman sananjulistusta. Koen aika vähän tarvetta kritisoida heidän toimintaansa, vaikken itse ole kirkkoon kuulunut vuosikausiin.

    Ihmisten henkilökohtaisiin uskontiloihin mulla ei ole puuttumista, ellei aihetta oteta keskusteluun heidän puoleltaan. Eli jos mua aletaan käännyttämään niin saatan sanoa jotain vastaan. Olen kyllä antanut luuta kurkkuun käännyttämispuuhissa olevalle ateistillekin. Harva kristitty on ollut yhtä sitkeä, tunkeileva ja loukkaava kuin em. ateisti, joka halusi parantaa mut agnostismistani.

  3. trikkis Kirjoittaa:

    Se on kyllä totta ettei kenenkään tarvis pakolla ottaa vastaan toisten uskontohapatusta, varsinkin jos ne itseä vaivaannuttaa.

    Se, että rupee karttaan jotain ihmistä sen jälkeen kun se mainitsee olevansa kristitty (tai miksei muunuskontoinenkin) vaikkei edes tuo sitä uskontoaan vahvasti esille jatkuvasti, ni se vaan on jotenkin asennevammaista.

    Ja sellaset himoateismityrkyttäjät on yhtä pahoja kuin himouskovaisetkin. Uskonasioiden pitäs olla ihmisten oma asia ja kellään ei tulis olla mitään sanomista siihen, mihin kukaki saa ja ei saa uskoa.

  4. CalaMighty Kirjoittaa:

    Mulla on myös uskonasiat enemmän mielessä kun erosin kirkosta näemmä samoihin aikoihin sun kanssa 🙂 Ja lähes samalla asenteella ku sinäkin, että helkkari, hoidetaan tää asia nyt pois päiväjärjestyksestä.

    Toki raamattu opettaa hyviäkin asioita joita mainitsitkin, mutta itseäni häiritsee se ajatus, ettei ateisteilla olisi moraalikäsitystä tai he eivät tiedä lähimmäisenrakkaudesta koska eivät usko Jumalaan tai ”lue” raamattua. Omalla kohdallani sanoisin, että otan raamatun osana kulttuurihistoriaa ja historiasta voi aina oppia, niitä hyviäkin asioita.

    Elän alueella jossa lestadiolaisten vaikutusvalta on suurta. Vaikka minulle ei olekaan tultu tuputtamaan uskonasioita, on todella raskasta olla mukana yhteisöissä jossa se, mihin uskot, on todella vaikuttava osa työtäsi tai opiskeluja. Jokainen saa uskoa mihin haluaa, mutta kun toisen ihmisen ”usko” vaikuttaa negatiivisesti mun elämääni, haluan ottaa siihen ihmiseen etäisyyttä.

  5. Spica Kirjoittaa:

    Se, mitä evankelisluterilainen kirkko on todellisuudessa eroaa todella paljon median antamasta kuvasta. Kurjaa kun niin moni eroaa kirkosta sen käsityksen perusteella, mitä on saanut median aiheuttamana. :c

    Itse olen kristitty, kuulun kirkkoon enkä häpeä tunnustaa sitä. Olen kokenut että mediassa kirkkoa ja etenkin kristinuskoa mustamaalataan melko räikeästi. Jätetään kertomatta sellaiset positiiviset asiat, joissa kirkon suvaitsevaisuus ja lähimmäisenrakkaus tulee esiin.

    Tuo on hyvä, että et ”syrji” kristittyjä. :3 Tykkään lukea sarjisblogeja, mutta on alkanut surettaa se miten uskontovastaisia ja uskovaisvastaisia monet bloginpitäjät ovat. Mietin tuomitsisivatko kyseiset ihmiset esim. minut pelkästään sen perusteella että olen kristitty?

    Minusta on aikas ”tekopyhää” erota kirkosta kun kirkko ei ole suvaitsevainen ja sitten itse epä-suvaita uskovaisia. :–DD
    …mutta niin moni suvaitsee kaiken muun paitsi kristityt. Onko se suvaitsevaisuutta?

    Tykkään blogistasi, olen aina välillä lueskellut sitä. :3 Kiva piirrostyyli~

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus

Kommentoidaksesi sinun tulee kirjautua.



Trikkis muuala

Arkistot

Kategoriat

Linkit

Laskuri

Hit Counters
Web Site Hit Counters
13.08.2012 lähtien
Listattu Netsarliin