väsyneet vitsit radiossa

9.10.2014 - 20:19 / Anni.


Tän piti olla vaan blogirage mutta miksei saman tien ihan avoin kirje YleX Jälki-istunnolle.jalkka1jalkka2Ei tarvitse paasata tai muuttua vakavaksi ohjelmaksi. Mutta jos ei voi pitää hauskaa ruokkimatta ikäviä stereotypioita….. Mielen köyhyyttä on se.

Kategoria: otan kantaa, Yleinen.
Tagit: , , , , ,7 vastausta - “väsyneet vitsit radiossa”

 1. Pege Kirjoittaa:

  Joskus yritin töihin ajellessa kuunnella milloin Radio Suomipoppia, Radio Cityä tai Radio Rockia. Tuntui, että kaikkien aamushowt olivat aivan samaa kuraa kaikilla kanavilla. Ei varmaan olisi liian vaikeaa järjestää hyvää aamushowta, juuri tuohon klo. 6-10:n välille? Ite oon aamuisin liikenteessä 7-8:n välillä.
  Kerta radio ei tarjonnut mitään sisältöä noin tunnin mittaisen autolla ajon aikana, niin aloin kytkeä MP3-soittimen ihan järjestään autoradioon. Musiikit sai kuunnella auton kaiuttimien kautta, silloin ainakin tiesi mitä saa.

 2. trikkis Kirjoittaa:

  Mie kyllä tykkään YleX:n aamuohjelmasta, Ile ja Matti kuulostaa oikeasti älykkäiltä ja aidoilta, ja niillä on hyvät jutut. Joskus niiden tuottaja pääsee ääneen ja siltä irtoaa välillä kans vähän ikävän seksististä ja kapeakatseista juttua (ja itsesääliäkin), mutta onneks sitä ei tarvi jatkuvasti kuunnella. YleX Aamu tulee arkisin 6:30-10:00.

 3. nikopetteri Kirjoittaa:

  jos nää et linkkaa tätä sarjista ylex:lle, niin mää teen sen.

 4. trikkis Kirjoittaa:

  Oon nössö joten be my guest! :’D

 5. kokkoroo Kirjoittaa:

  Surkeana ja pettyneenä olen samaa mieltä 🙁

 6. lepa Kirjoittaa:

  ihanaa etten oo ainut joka on vittuuntunut ylexään : D
  huonon tarinankertojan ja viihdyttäjän tunnistaa siitä et ei se keksi muuta kun muita loukkaavia ja alentavia juttuja. On niin helppo nauraa muille

  sit vaan kuolen myötähäpeään ja äkkiä pakko vaihtaa kanavaa

 7. trikkis Kirjoittaa:

  Mie en sinänsä koko kanavaa vihaa, Etusivu on tosi hyvä ohjelma, ja uuden musiikin ohjelmat myös. Mut vähän kyllä pistää vihaks että noin älyvapaa ja syöpäinen radiosaaste puskee taajuuksilta siihen parhaimpaan aikaan.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Trikkis muuala

Arkistot

Kategoriat

Linkit

Laskuri

Hit Counters
Web Site Hit Counters
13.08.2012 lähtien
Listattu Netsarliin