Never ending maaangaaa

6.11.2014 - 23:03 / Anni.


Tästä tuli nyt tosi, tosi tekstipainotteinen, sori :’Dshooneni1 shooneni2

Tokihan näistä ei aina ole helppo lukijana sanoa, mikä on ollut mangakan tarkoittamaa, ja mikä kustantajan pitkittämisen toivossa tehtyä filleriä. Trollaako Kubo Tite meitä? Emme ehkä koskaan saa tietää….

Ja nyt kun näistä oli puhetta, oletteko jo nähneet Hoshino Katsuran instagram-profiilin?
Tekeeko D.Gray-man paluuta?!? :O Vihdoinkin!!!

JA kiitoksia Huuhkikselle aiheesta! Lisää puheenaiheita saa minulle heitellä jatkossakin!

Kategoria: otan kantaa, Yleinen.5 vastausta - “Never ending maaangaaa”

 1. Huuhkis Kirjoittaa:

  Ole hyvä! Ja kiitos vastauksesta! One Piece vetää munkin mielestä noista sarjoista pisimmän korren, vaikken sitä kovin aktiviisesti seuraakkaan, mutta vielä ehtii! Ainakin hahmojen kohtalot jaksavat kiinnostaa vielä!

  Samaa mieltä olen kans siitä, et mangakoiden pitäs saada lopettaa sarjansa vielä hyvän sään aikana, koska Naruton loppu ois voinut olla monta kertaa loogisempi/parempi/selkeämpi, jos sarja ois tajuttu lopettaa ajoissa.

 2. Wispie Kirjoittaa:

  Toi hämähäkinverkko kuvaa niin täydellisesti one pieceä. One piece on kyllä hyvin poikkeuksellinen tapaus, sen juonenkuljetus on vaan ihan käsittämättömän hyvää. On vaikea sanoa, vetääkö Oda kokoajan hatusta ja yhdistää mestarillisesti edellisiin sivujuoniin, vai onko tarina tällaisenaan tekijän päässä. Bleachistä huomasi aika hyvin, mihin kohtaan tekijä oli aiemmin ajatellut päättää sarjakuvan, mutta sitten jatkettiinkin. Naruton juoni tuntuu vaan hajoavan loppua kohti.

 3. monniska Kirjoittaa:

  Olen samaa mieltä One piecestä. Hahmot ovat mahtavia.
  Kiva muuten kun päivität nykyään useammin 🙂

 4. Mirvana Kirjoittaa:

  Aamen ja halleluja näille viisaille sanoille!

  Itse seuraan myös kaikkia kolmea sarjaa ja kyllä One Piece hakkaa Naruton ja Bleachin mennen tullen. Ei siinä, tykkään kaikista omalla tavallaan, piirrostyyli kun on jokaisella niin erilainen, mutta kuten sanottu, Oda handlaa juonenkuljetuksen ja hahmojen luomisen tavalla jolla Kubo ja Kishimoto jää auttamatta jälkeen.

  Lisää tällaisia pohdintoja kiitos, edellinenkin Ylex:stä osui niin nappiin, tykkään kovin <3

 5. Jance Kirjoittaa:

  One Pieeeece <3 Ainoa mitä minäkään olen enää vuosiin jaksanut lukea (ja huonosti sitäkään, mutta ostan aina uudet osat XD Ehkä eräänä päivänä luenkin ne ihan kaikki XD)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Trikkis muuala

Arkistot

Kategoriat

Linkit

Laskuri

Hit Counters
Web Site Hit Counters
13.08.2012 lähtien
Listattu Netsarliin