Tukkarage

19.11.2014 - 11:46 / Anni.


tukkaEi sillä, minun vanhemmat on ollu kyllä tosi kannustavia ja antanu minun olla teinihopparia ja teinigoottia ja vaikka mitä ja ilmasta itteäni, ja tosi kiitollinen olen siitä. Mutta ei minua kyllä kauheasti kiinnosta, että milloin mikäki vaate tai hiustyyli on naisellinen tai ei.

Kategoria: otan kantaa, Yleinen.5 vastausta - “Tukkarage”

 1. Ronja Kirjoittaa:

  Joo, ja todella ärsyttävää on ainaki kuulla ku jotkut ihmiset olettaa jos on lyhyt tukka niin on lesbo! Miksi se on nii tärkeetä se tukka?

 2. Tyy Kirjoittaa:

  Komppaan tätä niin ahhh. Onneksi oma perhe on ollut lyhyenkin kuontalon puolesta. Kun tuli kerran ahdistuksissa päälaki leikattua siilikuntoon niin mummo vain totesi miten kovasti muistutan omaa äitiäni ja nauraa kikersi. Joku random keski-ikäinen kaupunkilaistäti Turun kadulla on ainoastaan avoimesti kironnut ja puuskahdellut että kumpi olen, ukko vai akka.
  Tosi hyvä postaus, Anni, asiaa!

 3. Joiku Kirjoittaa:

  Joo, olen kyllä kanssa ihan samaa mieltä! Tänäänkin, kun oltiin sukulaisten kanssa ravintolassa, niin palvelemaan tuli lyhyttukkainen nuori tyttö, niin heti alkoi pöydässä supina, että ”no kumpaa sukupuolta se nyt on”. Pitää semmosta tukkaa, kö ite haluaa, naisellisuudella ei nyt niin väliä ole, ellei nyt sitten ite välttämättä halua toisten silmää miellyttää pitkillä kutreilla.
  Ja sitäkin on kyllä kuultu ihan tarpeeksi, että jos on lyhyet hiukset, niin sitten on automaattisesti lesbo. Milloinkohan ne stereotyyppisesti ajattelevat ihmiset oikein tajuaa…

 4. jaffa Kirjoittaa:

  Ehdinhän vielä mukaan keskusteluun? 😀
  Kun tossa about vuosi sitten lyhensin hiuksia aika radikaalisti, kauheesti sain kommentteja että ”nyt kukaan poika ei kiinnostu susta,(hah ei tarvitse, kiitos vain tarjouksesta) kun sulla on lyhyet hiukset” ym. joka on yks naurettavimmista asioista, mitä mulle on koskaan sanottu. a) en oo koskaan mitenkään kokenut tarvetta miellyttää ketään paitsi itteäni sillä, miltä näytän b) heipä hei, elämme sentään jo vuotta 2014, naisten ei tarvitse enää pukeutua hameisiin ja pitää hiuksia nutturalla (tai voi toki, jos haluaa) c) oon haaveillu lyhyistä hiuksista since vuodesta 2009, joten päätös tästä ”nyt kun olet lyhyttukkainen niin olet automaattisesti lesbo ja se on ehdottomasti turn-off kaikissa tilanteissa” tuskin tuli hetken mielijohteesta. Ja lisään vielä, että pidin pitkiä hiuksia vaikeina ja suoraan sanottuna vihasin niitä, enkä oo kyllä kertaakaan katunu lyhyitä hiuksia.

 5. töhertelijä Kirjoittaa:

  krhm… Itse asiassa tommoset hiukset on just muotia nyt :D:D: oon nähnyt ainakin viidellä ihmisellä tommoset

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Trikkis muuala

Arkistot

Kategoriat

Linkit

Laskuri

Hit Counters
Web Site Hit Counters
13.08.2012 lähtien
Listattu Netsarliin