Kolkyt on uus teini

22.11.2014 - 22:59 / Anni.
2 vastausta - “Kolkyt on uus teini”

 1. Jef Kirjoittaa:

  En viiti edes lukea kyseistä artikkelia, sillä varmasti pää räjähtäisi. Nykyaikaa ei voida verrata menneeseen, ei koskaan. Ei meidän vanhempien aikana, eikä tulevan sukupolven aikana. Asiat muuttuvat ja nykyään nopeammin kun teknologian kehitys on nopeaa ja maailma globalisoituu erittäin nopeasti. Nykyään Suomi on riippuvainen muista maista. Jos Venäjä joutuu pakotteisiin, väkeä joutuu pihalle työpaikoistaan. Ei täilläisiä ongelmia/pelkoja ollut silloin kun meidän vanhempien sukupolvi oli töissä. Silloin saatettiin luvata loppuiän työpaikka.
  Esimerkkinä: Mun mies opiskeli insinööriksi ja kaikki maalailivat uraa Nokialla ja muissa nousesissa teknologia yrityksitä. Sitten Nokia kaatui kesken opiskelujen, eikä edes luokan priimukset pääse kunnon töihin. Pätkätöitä ja alipalkattuja töitä. Mies sitten muutaman vuoden teki hommia jos löytyi ja nyt kun täytti 30vuotta aloitti uudestaan opiskelun. Kolmas ammatti, mutta tällä kertaa poissa teknologiamaailmasta. Ei tälläisiä ongelmia ollut edellisellä sukupolvella.
  Ei ole helppoa olla nykyaikana aikuinen.

 2. Kati Kirjoittaa:

  Aamen. Itse piehtaroin noissa yhteiskunnan minulle asettamissa kysymyksissä kun täytin 25 ja mietin, että kun kerran olen työtön (paska) ja lapseton (vielä paskempi), niin pitäisikö tässä alkaa väkisin vääntää muksuja että tulisi lokeroiduttua edes johonkin yleisesti hyväksyttyyn paikkaan äitinä.

  Täytin syyskuussa 30 ja nyt olen helpottunut, etten litistynyt tuolloin uskomaan pakolliseksi tulevaisuudeksi sitä, mitä minulle lähes pakkopullana yritettiin syöttää. Liityin Facessa Vapaaehtoisesti Lapsettomien ryhmään ja siellä lueskelin monen samanikäisen naisen ja miehen mietteitä asiasta ja totesin olevani just ja tasan onnellinen näin.

  Nyt kun sain vielä työpaikankin ja löysin upean tyypin jonka kanssa jakaa elämä, en halua vaihtaa tätä mihinkään. Tietokonepelit, kirjat, sarjakuvat, lautapelit, rakastaminen – ne ovat MINUN aikuinen elämäni ja pidän niistä kiinni.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Trikkis muuala

Arkistot

Kategoriat

Linkit

Laskuri

Hit Counters
Web Site Hit Counters
13.08.2012 lähtien
Listattu Netsarliin