Poispäin ainoastaan

11.12.2014 - 18:54 / Anni.


poijes

Kategoria: viil, Yleinen.3 vastausta - “Poispäin ainoastaan”

 1. Stalkkeri Kirjoittaa:

  Musta oli jotenkin tosi mahtavaa huomata, että mä en ole sittenkään ainoa yli 20-vuotias, joka asuu vanhempiensa luona.

 2. trikkis Kirjoittaa:

  Haha, jooh… Opintotuet loppu kun piti saada vielä gradu kirjotettua niin oli pakko muuttaa takaisin vanhempien nurkkiin. Ja nyt ku on valmistunut niin täällä tulee pyllyiltyä sitte siihen asti että saa kämpän Tampereelta :p Mutta on mulla tuttuja, joilla on kans (ollu) sama tilanne, että ei tää harvinaista ole :’D

 3. sienihalko Kirjoittaa:

  Itellä menee vähän toisinpäin tuo homma, että kotona omassa huoneessa kuluu suurin osa vapaa-ajasta vaan miettien kaikkea mahdollista ja yleensä inspiraatio syntyykin jo pelkistä ajatuksista. Keskustassa sun muualla tulee aika harvoin käytyä, kun sinne joutuu kuitenkin joka arkipäivä kouluun menemään. Syö kaiken energian, joten kotona omassa huoneessa saa rauhassa ladata akkuja seuraavaa viikkoa varten. : D
  Mutta olen kyllä samaa mieltä tuosta, että miten tekisi mieli tehdä vaikka ja mitä, mutta vanhempien luona asuminen tukahduttaa kaiken. Itse en ainakaan osaa kuvitella vääntäväni jotain vlogeja esimerkiksi, ja vanhemmat kuuntelee viereisessä huoneessa, että mitä se siellä höpöttelee.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Trikkis muuala

Arkistot

Kategoriat

Linkit

Laskuri

Hit Counters
Web Site Hit Counters
13.08.2012 lähtien
Listattu Netsarliin