Random juttusia

11.12.2014 - 18:51 / Anni.


Transfusions-nettisarjikseni ystäville tiedoksi, pistin pystyyn Redbubble-kaupan, mistä saa ostettua kaikenlaista kivaa Transfusions-sälää!
Kauppaan pääsee tästä!

tfkauppa

Aloitin tumpluurin puolella 30 Day Original Character Challengen, johon valkkasin uusimman sarjisprojektini hahmot Jousian ja Katariinan. Ajattelin heittää tänne pari kuvaa challengesta, lisää löytyy blogistani OC Challenge -tagista. Ko sarjisprojekti kulkee vielä työnimellä Naapurit, jolle löytyy myös oma taginsa. Sieltä löytyy lisää infoa ja hahmoja.

asdf asdf2 asdf1

Lisäksi on vielä pakko tiedottaa kissastriimistä, jota jo itse olen seurannut useamman pentueen verran. Tällä hetkellä kameran alla on Marge ja hänen The Simpsons -pentueensa, joka on melkein 3 viikon ikäinen. Foster Dad John ottaa huostaansa hylättyjä, raskaana olevia/vastasynnyttäneitä kissoja, ja kasvattaa pennut adoptioikäisiksi. Tätä pentuetta saa siis tuijotella vielä kuukauden, pari.
Joulustressikin hieman lievenee könyäviä kissejä pällistellessä.Näyttökuva 2014-12-9 kello 14.05.29

Näyttökuva 2014-12-11 kello 13.22.36

Kategoria: JEE, koukussa, taidetta koteihin.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Trikkis muuala

Arkistot

Kategoriat

Linkit

Laskuri

Hit Counters
Web Site Hit Counters
13.08.2012 lähtien
Listattu Netsarliin