Maalis-menoja

7.04.2015 - 0:46 / Anni.


maalismenot01 maalismenot02 maalismenot03 maalismenot04

Tampereelle palattuani tuli vielä seuraavana päivänä vanha ystäväni käymään, ja käytiin koluamassa Ideapark. Huhhuh, koomasin vaan viikonlopun! :’D Mutta oli hauskaa.

Kategoria: JEE, Yleinen.



11 vastausta - “Maalis-menoja”

  1. Huuhkis Kirjoittaa:

    Ääääää, Saga on mahtava sarjis, pitäs itekki hommaa se jostain…!!

    En päässy ite Kupliiseen, mut ootko menos muihi sarjistapahtumiin? Kaamoksen osto vois kiinnostaa!

  2. Anni Kirjoittaa:

    @ Huuhkis: jooo olen menossa Popculttiin, sieltä sitä saa. Ja sähköpostilla minulta voi tilata tota kans, postikuluineen 9 eurolla. 🙂

  3. gök Kirjoittaa:

    AAGH Sagan Marko on kyllä aika lääh puuh! + Fiona Staplesin taide myös! Oho piti päästä tämä vain sanomaan, mitäs muuta sitä kommentoisi..

    Ja kiva päivitys tämä muutenkin. Miusta on mielenkiintoista katsella kun sarjakuvien kylkeen rinnastetaan valokuvia. Tykkään myös miten väriskaalat siulla pysyy hillittyinä ja yhtenäisinä. 😀

    Ainiin ja tässä samassa kommentissa (oon hitaalla kirjastokoneella joten en jaksa seilata tonne toisen merkinnän puolelle) voin kiittää myös tuon eduskuntavaali-päivityksen tekemisestä, tiedän että äänestäminen on tärkeää mutta oon niin saamaton nahjus että meinaan jänistää koko ajan. Politiikka on muutenkin vähän käsittämätöntä. Nyt tuli kivasti pontta ruveta tutkimaan että kenellehän sitä äänensä antaisi. 😀 Kiitti sie!

  4. Anni Kirjoittaa:

    Mmmmmmh Saga on ollut kyllä tosi kiva sarjislöytö nyt hetkeen, jotenki mukavan tuoretta tyyliä. ja Marko <33345

    Mie yritän tietosesti hillitä värien käyttöä tässä sarjisblogissa, kun olen vähän huono yhdistelemään värejä. Tämän blogin kuvat pyrin pitämään väritykseltä selkeinä kun piirustukset tuppaa välillä olemaan sekavia 😀

    Ja hei hyvä jos innostaa äänestämään! Monella vaikuttaa olevan ongelma just se että oikeaa ehdokasta ei löydy, mutta kunhan nyt lähimmäksi jotaki löytyy tai hyvästä puolueesta, niin se on jo jotain. Äänestämättä jättäminen on aina plussaa vastustajalle.

  5. Noora Kirjoittaa:

    Hehe, mie jänistin ihan samalla tavalla kun kuljin siun pöydän ohi! Mietin, että uskaltaakohan sitä edes moikata, jos et vaikka muista että ollaan joskus puhuttu! En uskaltanut ja sit harmitti! :S

    Kiitän tässä samalla mahtavasta Eduskuntavaali-sarjiksesta! Se tuli aamulla jo neljästi tumblrin seinällä vastaan! 😀 Tuo sarjakuva muistuttaa paljon omaa poliittista valveutumista ja sitä kuinka aloin äänestämään, ja toivon mukaan se saa nuoria tajuamaan kuinka helppoa on äänestää ja vaikuttaa, vaikka ei tietäisi politiikasta paljoa!

  6. Anni Kirjoittaa:

    Awskis! Mie kyllä tykkään jos ihmiset tulee puheleen, ja ei haittaa vaikka sanoo että missä ollaan nähty tai juteltu. Mun muisti on tosi surkea ja yhdistän helposti vääriä ihmisiä vääriin asioihin, mutta on tosi kivaa kun joku ihminen uskaltautuu moikkaamaan toistekin 🙂 Ens kerrala vain rohkeasti!

    Hienoa että vaalisarjis kiertää. Mie niin toivon, että se aktivoi nuoria. Nyt kuulema ennakkoäänestysprosentti oli ollu todella paljon parempi viimekertaseen verrattuna, toivottavasti siellä on nuoret olleet asialla 🙂

  7. Kirjo Kirjoittaa:

    Mulla on kans toi sama riippakivi rasite, etten tiedä kehtaako/ uskaltaako jotakuta moikata jos ollaan joskus puhuttu, muutenkin on aina vaikee lähestyy ketään uutta tuttavaa (terveisin ihminen joka hädin tuskin sai sanaa suustaan sanottua sulle kupliissa, vaikka olisin kauheasti halunnutkin jutella :’D)

    Ja komppaan muita Sagan ylistyksessä hieno sarjis on kyllä kyseessä! Vielä kun saisi omaan hyllyyn sen ostettua.

  8. Anni Kirjoittaa:

    Se on kyllä valitettavan suuri ilmiö tuo juttelukehtaamattomuus. Mutta tosi kiva että uskalsit tervehtimään, minusta oli tosi mukava tavata sinut livenä! 🙂 Ens kerralla sit paremmin.

  9. Kati Kirjoittaa:

    Oli oikein hykerryttävää viimein tavata livenä jälleen yksi ihailemani sarjisbloggaaja – ja ihmekös että Kaamosta meni, hihittelin sille kotona pariinkin otteeseen.
    Edelleen toivon että saat joskus aikaiseksi lykätä vaikka just zippinä/rarrina niitä japaniamatkojasi tänne, koska ne olivat myös mukavaa luettavaa ja tyrehdyttävät suruani siitä, etten ole vieläkään(!!!PRKLSTN) päässyt itse tuohon mystiseen ja hienoon maahan vierailemaan.

  10. Anni Kirjoittaa:

    Aw 🙂 Hienoa että Kaamos toimii! Häätyypä tosiaan katella jos joskus ajan kanssa saisin nuo merkinnät kokoon.

  11. Iida Kirjoittaa:

    Mä oisin niin halunnu tulla Kupliiseen, mutta oon perus persaukinen opiskelija… Onneksi paikalla ollut kaveri osti mulle Kaamoksen : > (panikoin takaisin maksua sit vähän myöhemmin…)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus

Kommentoidaksesi sinun tulee kirjautua.



Trikkis muuala

Arkistot

Kategoriat

Linkit

Laskuri

Hit Counters
Web Site Hit Counters
13.08.2012 lähtien
Listattu Netsarliin