TRRRRRRR

22.01.2016 - 16:32 / Anni.


trrr

Kyllähän sitä rempata pitää jos pitää mutta odotan vähintään konvehtirasiaa korvaukseksi tästä kärsimyksestä. Pahoittelulappu rapussa ei nyt auta ollenkaan. >:(

Kategoria: viil, Yleinen.2 vastausta - “TRRRRRRR”

  1. Tatar Kirjoittaa:

    Ääähhh sama täällä! 😀 Alottivat jo loppukesällä eka seinän purkamisella (ainakin ihan hirveenä jotain hakkasivat alas) ja sitten porailemalla, just sitä meidän välissä olevaa seinää. En ymmärrä miten yhdessä seinässä voi olla niin paljon poraamista kun vieläki jatkuu sama, ei sentään joka päivä (mut sitäki pahemmin säikähdän pitkien taukojen jälkee).. :DD

    Kuvittelen naapurien värkkäävän jotain koko seinän kokosta sysirumaa naulataideteosta, mikä onki ainoa huumori, mitä oon metelistä saanu irti. Toivottavasti sä oot jo keksiny jonkun paremman selviytymiskeinon :’D Tsemppii.

  2. Anni Kirjoittaa:

    No mie kans aluks luulin et ne meinaa tulla seinästä läpi :’D Ja kun vielä päivittäin porasivat. Nyt ei oo onneks kuulunu hetkeen poraamista, kiitos obama! vähän kyl kans naapurikyylä minussa herää ja yritän kyttäillä ikkunasta ulkona että mitä siellä on meneillään (ekassa kerroksessa kun asutaan).

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Trikkis muuala

Arkistot

Kategoriat

Linkit

Laskuri

Hit Counters
Web Site Hit Counters
13.08.2012 lähtien
Listattu Netsarliin