Menoa ja mäkkivaivoja

8.04.2016 - 16:36 / Anni.


helmihelmet helmihelmet2

_______________

hellmac

Tässä teille:

Kategoria: JEE, viil, Yleinen.3 vastausta - “Menoa ja mäkkivaivoja”

 1. Kaikkitietäjä Kirjoittaa:

  No jos PC:llä on ikinä ongelmia niin semmoisesta yleensä sit sanotaan et oisit hankkinu Macin. Molemmat hajoaa joskus. Taitaa olla kusista pitää saattohoitokonetta työkäytössä.

 2. Anni Kirjoittaa:

  Jooh, mua vaa vähän nyppii et heti on jollain jotain turhanpäivästä sanomista jos mäkille, tai kenen tietokoneelle ny tahansa, käy jotain. Mut ei toi nyt sinänsä, tallennan tosiaan kaiken ulkoselle kovolle tai dropboxiin, ja photari tallentaa taustalla aika tiuhaan tahtiin samalla kun jotain tekee. Eniten häirittee pieni vikinä, mikä siitä alkaa aina jossain välissä kuulua :’D Mut on mulla sentään läppäri kans jos jotain yllättävää sattuu. Kyllä pihi sietää.

 3. Jonse Kirjoittaa:

  Macit on ihan jees.
  Käytän pönttö PC:tä, koska tykkään sen kasaamisesta. On sitten eriasia minkä hintaisia/laatuisia osia sinne sit laittaa. Jos nyt tuliterän jumalten siunaaman pelikoneen haluaisin joskus kasata, se tulisi reippaasti kalliimmaksi kuin kalliimmat tietämäni Macit. ^3^”

  Vampyyrien Tanssin kävin katsomassa silloin, kun sitä esitettiin Seinäjoella. Ois ollu kiva nähdä tämäkin esitys ja vertailla niitä keskenään.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Trikkis muuala

Arkistot

Kategoriat

Linkit

Laskuri

Hit Counters
Web Site Hit Counters
13.08.2012 lähtien
Listattu Netsarliin