Kuumaa kirjallisuutta kotiin

12.06.2016 - 12:52 / Anni.


Hei, terve vaan! On ollut sairas kiire etten ole kerennyt tätäkään päivittämään, mutta tulinpahan ilmoittamaan, että minulla on vielä 4  kappaletta Purity: post-yaoi -sarjakuva-antologiaa, johon itsekin otin osaa, vapaana, jos joku haluaa tilata minulta postitse tai hakea kesän coneista. Tätä saa tilattua Purityn omasta storenvystäkin, mutta päälle tulee hävyttömät postikulut, joten minun kauttani sen saa erittäin kohtuulliseen hintaan. Digitaalinen PDF-versio on myös saatavilla $10 hintaan.

– – – Lue tarkemmat tiedot tästä tumblr-postauksestani! – – –

(Minulla on taidekujapaikka Finnconissa, Animeconissa sekä Traconissa, joten jos conihakua suunnittelet, noista coneista onnistuu.)

tumblr_o819yepY8t1qio4a6o1_1280

Kategoria: taidetta koteihin.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Trikkis muuala

Arkistot

Kategoriat

Linkit

Laskuri

Hit Counters
Web Site Hit Counters
13.08.2012 lähtien
Listattu Netsarliin