Ollaan me naiset niin kranttuja

31.08.2012 - 1:20 / Anni.


Kategoria: otan kantaa.



3 vastausta - “Ollaan me naiset niin kranttuja”

  1. Kumiko Kirjoittaa:

    *nostaa käden pystyyn*
    Muakaan ei jaksa kiinnostaa joka viikko humalassa viihtyvät urpot/bilehileet joiden on pakko päästä baariin joka viikko. Tai miten sitten sanan ”renttu” haluaa määritellä.

    Kai useimmat naiset ihastuvat miehen ulkonäköön.
    Itse en ihastu kovin helposti (yläasteella opin että jos jätkä on hyvännäköinen=kusipää) joten otan aina ensin selvää sisällöstä ennen kuin ihastuminen on mahdollista. Empä sitten tiedä onko tämmöinen tapa kovinkin harvinainen sitten o_O’

  2. Mireille Kirjoittaa:

    Ihmiset on ihmisii, jotkut tykkää toisista jutuista, toiset toisenlaisista. Mut immeiset jotka urputtaa että ”naiset aina ihastuu juopporenttuihin muttei muhun” on hyviä unohtamaan että jos nainen ei suhun ihastu, niin sussa saattaa hyvinkin olla joku juttu (esim. ylemmyys/alemmuus kompleksi) joka työntää luoltaan, taikka ihastut naisiin jotka hakee semmosta tyyppiä jonka ne voi ”korjata” tai jotka ei osaa vielä erottaa hyvää itseluottamusta ja itseriittosta narsistimentaliteettia toisistaan. Kaikkea löytyy.
    Me ihmiset ollaan kaikki niin eri vaiheissa menossa. Temppu onkin löytää se joka on menossa samaan suuntaan iten kanssa. 😀

  3. fanboi Kirjoittaa:

    en tiedä oikeestaan mikä tässä postissa oli niin erikoista,mut jostain syystä tuli semmonen olo,et nyt kirjoitan jotakin.

    ehkä se oli tuo kiltti mies-osa,en nyt menisi itseäni mitenkään kiltiksi kuvaamaan,mutta en myöskään sanoisi että olen vailla vikoja.

    joskus kauan sitten viellä elättelin toivoa,että se oikea tulee vastaan,mutta ajan myötä sitä vain alkaa tajuamaan,että ohi se on kävellyt.

    nörtti on myös hauska sana,nörttiys on nykyään muotia,on televisiosarjaa,musiikkia ja elokuvia nörteistä,hieno homma.Olen nörtti,kerään ja kulutan musiikkia,sarjakuvia,figuja,kortteja,leffoja ja ties mitä,mutta entä sitten?

    fiksu?on minua siksikin haukuttu,ehkä yleisin minuun liitetty adjektiivi.hauska? on mun vitseille joskus naurettu.rento? erittäin,joskus liiankin.hyvännäköinen?en sanoisi,mutta yleensä jos ulkonäössä on jotakin vikaa,niin korjaan asian.kalpea,tumma,mystinen?käyn ulkona jos on pakko,hiukset on tumman ruskeat ja vastaan kaikkeen epämääräisesti.

    Raaka totuushan on kuitenkin se,että
    olen aivan yhtä näkymätön vastakkaiselle sukupuolelle kuin ennenkin ja jollain tapaa se on vapauttavaakin tietää,että ketään ei kiinnosta mihin menen tai mitä teen.

    en todellakaan tiedä miksi edes vaivauduin kirjoittamaan tän kommentin,joskus tunnen syyllisyyttä siitä,että seuraan ihmisiä,mutta en anna mitään takaisin,kaippa tämä nyt sitten on sitä takaisinmaksua tai jotakin?

    terveisin menneisyyden haamu,tulevaisuuden kummitus:Fanboi.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus

Kommentoidaksesi sinun tulee kirjautua.



Trikkis muuala

Arkistot

Kategoriat

Linkit

Laskuri

Hit Counters
Web Site Hit Counters
13.08.2012 lähtien
Listattu Netsarliin