Muutakin kuin sushia

13.11.2012 - 18:38 / Anni.


**Enokitake on pikkusienien nimi, tänks Hanna! **

** korjaus muuten, yakitori tarjoillaan vartaassa, ei tori no kara-age.
Tähän vielä vähän kuvia mainitsemistani ruuista, suurin osa kuvista on Googlesta,
Teriyaki don ja kareeraisu ovat minun kuvaamiani.

Kategoria: JEE, otan kantaa, Yleinen.
Tagit: , , , , , , , , , , , , , , ,



14 vastausta - “Muutakin kuin sushia”

  1. miukki Kirjoittaa:

    Huh, just äsken söin ja silti tuli nälkä kun luin tän merkinnän… kokkausintokin heräsi joten voisinpa heti huomenna kokeilla yakisobanuudeleita kun siihen melkein kaikki aineksetkin löytyy jo c: kiitos tästä!

  2. trikkis Kirjoittaa:

    Yay! :3c

  3. Henna Kirjoittaa:

    Mainio postaus! Ja sama kuin miukilla, äsken itsekin söin mutta jopas tuli nälkä kun kuvauksia lueskeli katsoi! 8)

    Minä en oikein tiedä voisiko sukiyakia suositella, koska siinä on kuitenkin pari outoutta, kuten raakaan kananmunaan dippailu ja siihen kuuluu perinteisesti myös shiratakinuudelit (tai joku muu konnyaku hommelo) joka saattaa oudostuttaa ihmisiä…mutta itse kun tuota joskus raflassa söin niin se kananmuna sekoitettiin kaiken muun sekaan sitten vain, että dippailu ei liene pakollista. Se kuitenkin oli yksiä omia suosikkejani Japanissa :p

  4. Saiccu Kirjoittaa:

    Tuli nälkä :I
    Täytyypä joskus kokeilla näitä reseptejä, itse oon joskus vääntänyt vain kasvistäytteistä sushia (voiko sitä sanoa enää sushiksi muuten, jos siinä ei ole kalaa?), koska graavilohi ei oikein ole mun makuuni.

    Ah ja voih, minä kiitän ja kumarran tästä postauksesta <3

  5. trikkis Kirjoittaa:

    Siis raaka kala ei ole mikään …..mikä se sana on? No sitä ei siis tarvi olla. Useimmissa nigirisusheissa on, mutta makisushia (siis sitä merilevään käärittyä) voi tehdä ilmankin. Itsekin laitan niihin vain kurkkua, porkkanaa ja paprikaa, sekä wasabia.
    Myös tonkatsua voi laittaa sushin väliin!
    http://i14.photobucket.com/albums/a334/skitsoneito/IMG_0100copy.jpg

    Lisäksi on inarizushia, joka on siis vaan riisipallero käärittynä tofunyyttiin (niitäkin saa East Asian Martista mm.)

  6. lepa Kirjoittaa:

    TEMPURA on se mihin jaappanin retkellä rakastuin eniten. törkeen hyviltä näyttää kaikki nää safkat ei helvatin 16 miten voi olla nälkä vaikka on syönyt koko päivän…. trikkis aaaaaaaaa voisit tehä keittokirjan!

  7. maitonarkki Kirjoittaa:

    Itse aina aika ajoin kaipailen Terui-sanin soomen-nuudelikulhollista… Eli niitä ohuita nuudeleita, jotka eka keitettiin ja huuhdeltiin sit kylmässä vedessä, ja laitettiin lillumaan kylmään soomenkastikkeeseen (tai vaihtoehtoisesti dipattiin siihen kastikkeeseen), sit siihen tuli ehkä kevätsipulia ja vähän karashia. Kuuman kesän ykkösruoka. ;_;

  8. Tonagi Kirjoittaa:

    Siis aivan HIRVEE ikävä kaikkia edellä mainittuja ruokia! Ite kun olin 3 kuukautta Fukushimassa vapaaehtoisena niin pyrin syventymään juuri kaikkeen muuhun kuin sushiin (sushia en siis oikeasti syönyt yhtään koko aikana). Fukushiman kaupunki tunnetaan mm. omenapäärynöistään(Nashi), jotka on sairaan hyviä, mutta ehkä turhan isoja ja mehukkaita (tahmasi kädet hetkessä jos söi huolimattomasti ;p).

    Jos Suomesta saisi Ramenia yhtä laadukkaana, yhtä isoina annoksina ja yhtä halvalla kuin Japanissa, suomalainen opiskelija ei näkisi KOSKAAN nälkää! ;p

  9. trikkis Kirjoittaa:

    Äääähh nashit oli ihan sikahyviä ;~; mutta ainaki Hokkaidolla ne oli kivan hintasiaki ni en ostellu monesti. mandariinejä sitte senki edestä :’D
    Ja joo voi vitsi en ees tajua miten raamen-ateriat saatto olla nii halpoja. Vaiks ei kyllä haittais vaikka niistä vähä enempi maksais jos suomesta ees sais sitä. RIP Hanabi.

  10. Tonagi Kirjoittaa:

    Jos muuten Turussa ikinä käypi, niin kannattaa piipahtaa Yasukon Keittiössä. Suomen monipuolisin ja autenttisin menu mielestäni.

    http://www.yasukonkeittio.com/HOME.html

    http://www.facebook.com/pages/Yasukon-Keitti%C3%B6-%E3%82%84%E3%81%99%E3%81%93%E3%81%AE%E5%8F%B0%E6%89%80/132105706808534

  11. trikkis Kirjoittaa:

    Hei hienoa! ystäväni linkkailikin tuota mulle FB:ssä, hyvä että linkkasit tännekin! Tänks! 🙂

  12. Ida Kirjoittaa:

    Oli pakko koittaa tuota omuraisua ja oh my mulla on uus (ja helppo!) lempiruoka! Jotain korvaavaa ainaisiin pakastepizzoihin 😀 Kiitos tästä!

  13. trikkis Kirjoittaa:

    oooh jes miten hieno kuulla! 8)))) ole hyvä!

  14. mudkip Kirjoittaa:

    Tämä oli jotakin niin tarpeellista, meillä kun oli juuri ideana syödä jotakin japanilaista mössöä, ei vaan tiedetty mitä.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus

Kommentoidaksesi sinun tulee kirjautua.



Trikkis muuala

Arkistot

Kategoriat

Linkit

Laskuri

Hit Counters
Web Site Hit Counters
13.08.2012 lähtien
Listattu Netsarliin