Ei ihan vaan mielenkiinnosta

31.01.2013 - 13:22 / Anni.


Kyllä sitä aina välillä miettii että jaa pitäsköhän piirtää jotain tuohon päivikseen mutta en sitte kuitenkaan tee niin.

Tuleehan tänne joskus kommentteja mutta valehtelisin jos väittäsin etten haluais niitä enempi.

Kategoria: Yleinen.



30 vastausta - “Ei ihan vaan mielenkiinnosta”

  1. M Kirjoittaa:

    No kommentoidaanpa! Olen täysin tuntematon anonyymi seuraaja, päivää vaan taloon. 😀 Mielestäni sarjispäiväkirjamerkintöjäsi on viihdyttävää lukea, piirtotyylisi on mukavan pehmoisa ja rento, eikä asiasisällöistäkään ole mitään valittamista. Tykkään siis tästä blogista paljon! Luen tätä mukavana ajanvietteenä ja siksi plussaa tulee siitä, että päivitykset ovat tekstiblogeihin verrattuna lyhyitä ja nopeita lukea.

    Satun vain olemaan yksi näistä internetin syövereissä liikuskelevista passiivisista anonyymeistä, joiden kommentointimotivaatio on hyvin pieni. Välistä sitä kuitenkin herää (tai herätetään) siihen tosiasiaan, että kommentointi olisi varsin nätisti tehty bloggaajia kohtaa. Ymmärrän hyvin, että on kiva saada palautetta ja ns. jotain takaisin siitä vaivasta, mitä blogin pitämisestä koituu.

    Voisin koittaa aktivoitua sen verran, että kommentoisin jotain silloin, kun on oikeasti jotain sanottavaa. 🙂 Tsemppiä päivittelyyn, minä täällä ainakin luen jokaisen postauksen.

  2. shiby Kirjoittaa:

    Kyllä kyllä, minäpä huikkaan että yksi anonyymi lukija täällä myö että kyll maar blogiasi luetaan ja innolla! Useamman kerran viikossa tsekkaan blogit ja sinun näyttäisi olevan ensimmäisten joukossa blogilistallani hihi.

    Minulla ei ole enää muistikuvaa miten olen mahtanut blogiisi aikoinaan eksynyt (aika varmasti deviantARTin/japanilaisen kulttuurin kautta, kun vielä ”liikuskelit” skitsoneito- nickillä), mutta siitä onkin jo vierähtänyt muutama vuosi kun ensimmäisen kerran luin postauksiasi… Oli jo aikakin vetää itseäni niskasta ja kommentoida, heh. : )

    Olet ehdottomasti yksi harvoista suosikkiblogeistani kauniin piirtojälkesi ja luontevan kerronnan vuoksi! Jututkin ovat mielenkiintoisia. Taidekujilla tulee ihan fanityttö-fiilis kun tunnistaa sinut ja työsi myyntipöydällä!:>

  3. ytoti Kirjoittaa:

    Hei! Random tyyppi vain olen, käyn lueskeleen silloin tällöin kaikki uudet postaukset mitä on tullut. Mukavaa luettavaa on tämä. Seuraan siun tumblriaki 🙂 ja sarjista (hieno sarjis, en malta odottaa minne suuntaan tarina menee)… ja dA:ta kanssa, haha. Your drawings are cool.

  4. Taru Kirjoittaa:

    Olen Taru, käyn täällä noin joka päivä katsomassa jos jotain uutta olisi tullut – tää kuuluu mun ns. vakiosarjisblogeihin, joita seuraan tunnollisesti. Oon seurannut sinua entisestä blogistasi lähtien, mutten kyllä muista mistä sinut ekan kerran bongasin (luultavasti jonkun toisen sarjisbloggailijan linkkilistoilta), mutta täällä ollaan vielä.

    Minäkin olen näitä hiljaisia ihmisiä, jotka lukee, muttei kommentoi. Tämä taitaa olla itse asiassa eka kommentini sinulle blogin puolella(Devarissa olenkin siuta joskus kommannut, mutta.. eri asia)…

  5. Karla Kirjoittaa:

    Ei ole pahempi henkilötietoavautumisfiilis päällä, mutta yritän raapustaa jotakin..

    Luen sarijstasi ja seurailen Tumbluria, ja kyllä mä aina täälläkin tapahtuvat päivitykset stalkkaan. Mielenkiintosiahan nämä on, mutta usein niin tyhjentäviä että mitä siihen sitten kommentoimaan.

    Eipä muuta. Tsemppiä!

  6. Aidi Kirjoittaa:

    Vakiostalkkeri ilmoittautuu. Välillä unohdan että mulla itellä on sarjisblogi -> En muista kattoa /päivittää linkkilistaa ja käydä läpi mihin kaikkiin ois tullu päivityksiä. Ammoisista ajoista olen seurannu sua (ah irc-galleria) ja jatkossakin varmaan eksyn tänne ja tumblriin jne.

  7. Huuhkis Kirjoittaa:

    Moi! Olen Elli ja melko uusi seuraajasi koska aloitin bloggaamizen itsekin vasta pari vuotta sitten, mutta nyt tulee stalkattua päivittäin! Tutustuin vuodatus-blogiisi ekan kerran kaverini kautta ja siitä se sitten lähti!

    Sullon fiksuja ja kantaanottavia juttuja tässä blogissa ja on mukavaa ku jaksat jakaa niitä maailmalle sarjisten muodossa. Stalkkaan myöskin tumb1rias ja Tranfusionssia ja toivon et jaksat päivittää näitä kaikkia jatkossakin!

  8. Sardiini Kirjoittaa:

    Hiljainen stalkkaava stalkkeri ilmiantautuu! o/

    Tänne blogiisi tainnut löytää Transfusionsin kautta ja näin päätyi oitis blogistalkkilistalle — merkinnät on mukavan rennosti tehtyjä ja on aina melenkiintoista luettavaa ollut~ C: So keep going! \o/

  9. trikkis Kirjoittaa:

    @ M: Terve vaan! Kiitos että kommentoit. Mukava kuulla että blogiani seurataan aktiivisesti. 🙂

    @ shiby: Oho, vanhan liiton stalkkeri! Tervehdys! Olipa ihana kommenttisi, kiitoksia paljon!

    @ ytoti: Heipä hei! Ihana lukea, että työni kiinnostavat. Kiitos!

    @ Taru: Mukavaa että olet pysynyt mukana! Kommentoi toki, niitä on aina kiva lukea 🙂

    @ Karla: Kivaa että seurailet juttujani 🙂 Ehkä voisin yrittää täällä kannustaa lukiijoita jakamaan mielipiteitään enemmän, jotenkin.

    @ Aidi: Ooh toinen vanhan liiton stalkkeri! Ihanaa että käyt täällä vieläkin 🙂

    @ Huuhkis: Hei vaan! Itse löysin sinun blogisi kans hiljattain. Todella hauskoja juttuja sulla ja kiva tyyli. Mukava kuulla että minun höpinät kiinnostaa :’)

    @ Sardiini: Kiitos kiitos! uvu Oho sinullakin on sarjisblogi! Taidankin vastastalkata 😀

  10. varna Kirjoittaa:

    myönnetään, myönnetään!

  11. Shinea Kirjoittaa:

    Moi, oon Suvi!
    Käyn melkein joka päivä kurkkaamassa että onko tänne tullut jotain uutta päivitystä! 🙂
    Tykkään sun piirustustyylistä ja merkinnät on kivoja. (Tuo edellinen alkoholijuttu oli kyllä kans hyvä, mietin välillä samoja asioita)

    Se että mainostat välillä omia töitäsi (printtejä, charmeja yms) saa mut aina välillä vähän repsahtamaan :’D Oon tilaillu sulta vähän vaikka mitä, ja muunmuassa ne peura ja susi (?), sekä noita julisteet on mulla kehyksissä seinällä sohvan yläpuolella. Samoin ne postikortit on päätyny kehyksiin. Joskus viime vuonna tilasin sulta myös kirjanmerkkiä ja pari A4 kokosta printtiä, ja nyt olen mystisesti kadottanut ne jonnekin :'( (löytyvät viimeistään seuraavassa muutossa ja pääsevät sitten seinälle :’D )
    Pidin muuten kovasti siitä kahvihetkellä olevasta Noidasta jonka piirsit siihen tilaamani sketch-vihkosen sisäkannelle <3

  12. S Kirjoittaa:

    1) Koska on muodostunut tavaksi käydä ja olen utelias
    2) Utelialla mielellä, kiva saada tietää mitä muut immeiset miettii
    3) Silloin kun muistan 1-3 krt viikossa 🙂

  13. Sulkasato Kirjoittaa:

    Ammattiin opiskeleva rollolainen, taisin päätyä tänne jonkun toisen sarjakuvablogin kautta. Käyn n. joka toinen päivä vilkuilemassa onko tullut postausta :> Luen, koska tykkäilen tyylistäsi ja blogisi on mukavaa luettavaa.

    …Äh, oon niin huono vastaamaan tällasiin!

  14. Nääppis Kirjoittaa:

    Minää luen. Tää sun blogi tai joku sen esiversio on ekoja sarjisblogeja, joita aloin lukea muinoin ja siittä asti on tullut katsasteltua. Sulta on onneks internetseissä monenlaista taiteellisuutta näistä kuvapäiviksistä Tumppu-artseihin ja sarjiksiin.

    Yleensä turhauttavaa ja joteski kriipiä ku kävijälaskuri tikittää, mut kukaan ei sano mitää. Sä oot kyl niin feimi ni ei sulle yhtä helposte uskalla puhua.

  15. Iita Kirjoittaa:

    Minäkin luen!
    Tsiikaan päivitykset useimmiten kun avaan kaikki mun blogin laidan linkit uuteen välilehteen, et hmm ehkä jotain 1-4x viikos kai, emt.
    Luen hyvällä fiiliksellä! En muista mikä se oli, joka nappas silloin kun selasin pitemmän pätkän sarjiksia täältä ja päätin pistää listalle.

  16. monniska Kirjoittaa:

    Pitkäaikainen stalkkeri olen varmaan ihan alusta asti. 😀 Olen vain todella huono kommentoimaan 😐

    Aina käväsen katsomassa kun tulee ilmoitus uudesta merkinnästä. Viimeaikoina vuodatuksen lagailtua eksyn tänne randomisti tarkastamaan onko tullut uutta 😀

  17. piri Kirjoittaa:

    No, siis! Mähän en koskaan täällä käy lukemassa, enkä todellakaan sen takia, että tykkäisin sun tyylistä ja jutuista. Ehei! ;DD

    Enkä varsinkaan käy täällä kuikuulemassa lähes joka päivä uusien merkintöjen toivossa 😡

    Stalkkailin sun piirroksii sun muita jo muinoin irc-galleriassa ja sieltä sit vuodatuksen puolelle.

  18. piri Kirjoittaa:

    Mitä hittoa, ny vasta katoin tota mun valmista kommenttia ja tonne yhen lauseen perässä oleva hymiö (:x) muuntautu ihan helvetin vihasen näköseks. Ei kyllä ollenkaan vastaa sitä, mitä hain 😀

  19. Hanna Kirjoittaa:

    Miekin haluun tunnistautua, kun kerran näin moni muukin 😀 Oon (näköjään monen muun tavoin) seuraillu siun sarjakuvablogeja jo ties miten monen version ja vuoden ajan, jollain vanhemmalla nickilläni muistan kommentoineenikin muutamaan postaukseen 🙂 Tykkään siun piirrostyylistä ja käsialasta ihan valtavasti! On ollut tosi kiva nähdä, miten se hyvin hitaasti, mutta varmasti muuttuu ja kehittyy. Ja hmm, mitäs muuta. Lupaan yrittää olla aktiivisempi kommentoija jatkossa, jos vaan muistan/kerkeen 😀

  20. hanhan Kirjoittaa:

    Heipä hei! Löysin blogisi aika vasta, en muista mitä kautta, mutta tykkään tyylistäsi ja olet monista asioista samaa mieltä kuin minä, joten rupesin sitten stalkkaamaan. Lukaisin myös Transfusionsin, joka on muuten oikein viihdyttävä sarjis (ja minä kun en yleensä kauheasti välitä vampyyreista..)!

  21. rukkanen Kirjoittaa:

    Pitkään olen sua stalkannut sekä blogin että devarin kautta 🙂 Käyn täällä melkein päivittäin vilkaisemassa onko tullut mitään, samalla kun käyn läpi muitakin blogeja. Sarjakuvaa olen myös alusta asti seurannut. Tykkään! 🙂

  22. Roihka Kirjoittaa:

    Mää luen sillai… lukumielellä? ´O`

  23. pikkulaku Kirjoittaa:

    Mä luen viikottain. Kommentointi jää vähäiseksi, kun musta tuntuu että aina kun mä kommentoin, niin sen jälkeen kukaan muu ei sano mitään. Kommenttiketjun tappaja ;_;

  24. Roosa Kirjoittaa:

    Rikotaan pikkulakun kirous 😀 Käyn täällä lueskelemassa muutaman kerran viikossa, hei :3

  25. peterick Kirjoittaa:

    Oon stalkannut sua jo tsiljoona vuotta, aloitin sen alunperin IRC-Galleriassa :—–B Vähintään kerran viikossa tulee tänne kuikuiltua, vaikka en kommentoikaan koskaan yhyy. Sulla on niin kiva piirtotyyli ja jututkin oikein jees!

  26. trikkis Kirjoittaa:

    @ Shinea: Moikka! Hienoa että olet pysytellyt mukana. Ja ihanaa, että taide kelpaa haha! =v=

    @ Sulkasatu: haha hyvä vastaushan toi, kiitos!

    @ Nääppis: Oho vanhan liiton lukija, terve! …f-feimi?! ÖvÖ” Puhu vaan, puhuminen on kivaa. Mieki kyllä saisin sun blogias kommentoida joskus, kun tykkään sitäkin lukea.

    @ Piri: ah voi Piri saisit minua potkia aina päivittään ko tuntuu siltä että on ollu liikaa taukoa. FB:ssähän se on helppoa :’D

    @ Hanna: Oho, tuo käsiala oli uutta! Hahaa, mulla on viime aikoina se ehkä vähän menny epäselvempään suuntaan, vaikka ite arvostan blogeissa selkeää, luettavaa käsialaa. Kiitos kun pysyttelet edelleen mukana!

    @ hanhan: Tervehdys! Mukava kuulla että blogi ja sarjis viidhyttää. (heh olen kuulema käännyttänyt monen ihmisen/palauttanut uskon vampyyritarinoihin. Yritän välttää kliseitä ja se näköjään toimii 🙂 )

    @ rukkanen: Kiitos kovasti! 🙂

    @ Roihka: Mukava kuulla! ´v`

    @ pikkulaku: hahaa noniin kirouksesi on rikottu! Kommentoi ihan rohkeasti vaan! 🙂

    @ peterick: Uh kiitoksia vaan! Kommentoi sieki vain! 😉

  27. Maija S. Kirjoittaa:

    Täälläkin stalkataan! Tykkään sun blogista koska käsittelet aika mielenkiintoisesti monenlaisia aiheita ja sulla vaikuttaa olevan semmoinen mukava maanläheinen ote elämään. Lisäksi olet pohjoisesta, mikä tuntuu vähän hassustikin ehkä merkittävältä, mutta kun olen itsekin sieltäpäin kotoisin..
    Niin, ja piirrosjälkesi on erittäin kivan näköistä!

  28. Sallanen Kirjoittaa:

    Helei! Täällä myös muuan, joka jo Skitsoneitoa seuraili vuosia sitten. Olen ottanut tavaksi tarkistaa blogisi päivitysten varalta pari-kolme kertaa viikossa. Säännöllisesti myös stalkkailen devaritiliäsi, ja varsinkin Stratagem-kuvista ja sarjoista tykkään kamalasti!
    Olen kerran nähnyt siut ohimennen Rovaniemellä, mutta menin niin lukkoon etten uskaltanut tulla moikkaamaan. Sen sijaan – kovin aikuismaisesti – revin kaveria hihasta ja sihisin: ”Tuolla on Skitsoneito-Nieidanine-trikkis-Anni!”. Fanityttökohtaukseni aiheutti tiettyä hilpeyttä kanssakulkijoissa… 😀

  29. ansku Kirjoittaa:

    heeei…
    Tykkään blogistasi koska a) pidän piirustus tyylistäsi ja b) sun sarjikset on kiinnostavia. Lueskelen myös muita blogejasi ja tietenkin Transfusionsia ( on muuten ihan mahtava! ). Vierailen blogeissasi miltei päivittäin, vaikkakin nyt juuri on ollut melkoinen tauko siinäkin, ne on vaan niin hyviä ^u^

  30. Mirvanana Kirjoittaa:

    Täälläkin jälleen yksi vanha stalkkaaja! Alunperin löysin sut jo vuosia sitten IRC-galleriasta Lepun kautta (kun käytit vielä nimeä Skitsoneito ja olit hänen töitään kommentoinut niin tulin uteliaaksi sinunkin suhteesi). Sittemmin kohtasin haasteen kun vaihdoit nimimerkkiä mutta jonkun ajan päästä löysin sut devarista ja päädyin vuodatuksen kautta tänne.
    Tykkään lueskella blogiasi, käväisen vähintään kerran viikossa tarkastamassa. Puhut ihan asiaa, vieläpä samoista aiheista joita itsekin olen toisinaan pohdiskellut. Hivenen karmivaa toisinaan huomata että joku muukin on ajatellut samalla tavalla kuin meikä.
    Kaipaan Artien ja Bostovin seikkailuja, joskus seuraan piirtämisiäsi livestreamissä ja olen seurannut Transua alusta asti. Tarina on aivan omaa luokkaansa ja viihdyttävä vaikken erityinen vampyyrien ystävä olekaan.
    JA tunnustan olevani sitä lajia joka kyylää muttei kommentoi… Pyrin parantamaan tapani.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus

Kommentoidaksesi sinun tulee kirjautua.



Trikkis muuala

Arkistot

Kategoriat

Linkit

Laskuri

Hit Counters
Web Site Hit Counters
13.08.2012 lähtien
Listattu Netsarliin