kujatarjontakartoitusta

1.07.2014 - 11:45 / Anni.


Kategoria: Yleinen.



3 vastausta - “kujatarjontakartoitusta”

  1. Noora Kirjoittaa:

    Toivottavasti (ja melko varmasti) pääset sinne taidekujalle myymään, vaikka on varmasti monille muillekin taiteilijoille se ykköscon. Mie oon odottanut Traconia kuin kuuta nousevaa ja jos sie tuut sinne kanssa niin ootan sitä vielä enemmän.

    Mie toivoisin lisää lisää tarroja, printtejä ja postikortteja! Palette challenge kuvista (ja monista muista Tumblrin syömmenöihin postatuista kuvista, kuten tästä http://nnscribble.tumblr.com/image/70024494202) tulis ihania postikortteja ja tästä kuvasta saisi ihan ostopakkoisen printin: http://nnscribble.tumblr.com/image/74666285211 Uniikit TF tarrat tais mennä kuumille kiville viime vuonna niin ne vois mennä tänäkin vuonna..

    Joka tapauksessa tulen varmasti tyhjentämään lompakkoani Traconissa sitten, mutta jos näitä uusia juttuja tulee niin aloitan säästämisen jo nyt.

  2. Shinea Kirjoittaa:

    Jaha, missasin tämän tapahtuman (taas) kun en ikinä tajua olla kartalla ja lauantailiput on loppuunmyyty…
    Teethän sitten taas traconin jälkeen jonkun postauksen jossa kertoilet, että mitä kaikkea jäi käsiin, voisin sitten jälkikäteen tilata jotain :3 Lukaisin kaiken tähän mennessä tulleen Transfusionin viime viikonloppuna ja rakastuin totaalisesti <3 Jotain siihen liittyvää vois olla aika kiva. :3 Noora linkitti aika söpäyksiä!

  3. trikkis Kirjoittaa:

    Kiitos ehdotuksista Noora!

    Shinea, joo kyllä multa tulee taas sitten mahdolliseksi netitse tilailla. Suurin osa myytävistä mulla onkin TF-aiheista kamaa 🙂 Kiva että tykkäät! <3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus

Kommentoidaksesi sinun tulee kirjautua.



Trikkis muuala

Arkistot

Kategoriat

Linkit

Laskuri

Hit Counters
Web Site Hit Counters
13.08.2012 lähtien
Listattu Netsarliin